Revolucionarna alternativna prodavnica aplikacija za Android

Sa više od 300 miliona korisnika širom sveta, više od 7 milijardi preuzimanja i 1 milion aplikacija, Aptoide daje novo značenje načinu na koji otkrivamo i instaliramo aplikacije. Uz neograničeni sadržaj i mogućnost da napravite i podelite spostvenu prodavnicu, Aptoide predstavlja revoluciju u distribuciji i otkrivanju aplikacija.

O nama

Aptoide je revolucionarna prodavnica aplikacija za Android. Sa više od 300 miliona korisnika, 7 milijardi preuzimanja i 1 milion aplikacija, Aptoide obezbeđuje alternativni način za otkrivanje aplikacija i igara, bez geografskog ograničenja i uz jedan od najboljih sistema za otkrivanje zlonamernih programa koji postoji na tržištu. Aptoide nije fokusiran samo na krajnje korsinike, već i proizvođačima originalne opreme i telekomunikacionim kompanijama nudi mogućnost da imaju sopstvene prodavnice aplikacija zasnovane na API rešenjima ili rešenjima zajedničkih brendova. Šta je naš cilj? Da podignemo otkrivanje aplikacija na sledeći nivo.

Naša priča

Aptoide je osnovan 2011. u Lisabonu (Portugalija) kao rešenje otvorenog koda za već monopolizovano tržište – distribuciju aplikacija. Naš cilj je da stvorimo prijateljski ekosistem za krajnje korisnike u kom će svi učesnici imati značajnu ulogu. Pošto Aptoide predstavlja platformu čiji sadržaj generišu korisnici, ovde svi mogu da imaju sopstvenu prodavnicu aplikacija, a programeri aplikacija mogu da pronađu alternativni kanal distribucije za svoja dela.

Naša predstavništva

Pogledajte naše ponude za zaposlenje i promenite svet mobilnih platformi zajedno sa nama!

PONUDE ZA ZAPOSLENJE